Teater Fenestra

- Modern Teater -

+(46) 739 56 12 80

Ensemblen - Någon har sagt: Det största och vackraste tar också fortast slut.

Joel Valois
 

Började med skådespeleriet redan vid tolv års ålder, då han hade en av huvudrollerna i SVT-serien "Familjen Babajou". Sedan dess har han medverkat i diverse tv-serier, spelat på Stockholm Stadsteatern och Riksteatern, samt varit med i flera kortfilmer. Joel har tidigare spelat med Teater Fenestra i Mördarnas Barn [2014].

Just nu studerar Joel skådespeleri vid Fridhems Folkhögskola.

Joel Valois i rollen som "Roy".

Joel Valois i rollen som "Roy".

Eva Snis i rollen som "Judith".

Eva Snis i rollen som "Judith".

Eva Snis

Under Evas år som skådespelare har hon haft glädjen att spela på flera olika av Stockholms fria scener som till exempel:  Komediteatern och Pistolteatern. Hon har uppträtt i Sveriges Folkparker och på Länsteatern i Jönköping samt varit med i uppsökande teaterföreställningar på landets fängelser, skolor och sjukhus. Hon har även uppfört sina egna föreställningar på Mosebacke Etablissement.

Eva har tidigare medverkat i Teater Fenestras Mördarnas barn [2014] och HEART. BEATS. [2015].

Mattias Malmros

Mattias är skådespelarstudent vid Stockholmsk dramatiska högskola. Han har tidigare utbildat sig på Scengymnasiet i Visby och Katrinebergs folkhögskola. Dessutom har han tidigare medverkat i ett antal frigruppsföreställningar samt gjort ett flertal kortfilmer. Det är första gången han spelar med Fenestra.

Mattias har även fått pris för "Bästa manliga skådespelare" vid novemberfestivalen 2011 och diplom för "Bästa manliga skådespelare" på Josef-festivalen 2012

Mattias Malmros i rollen som "Tom".

Mattias Malmros i rollen som "Tom".

Lisa Samanya Croall i rollen som "Amy".

Lisa Samanya Croall i rollen som "Amy".

Lisa Samanya Croall

 

Lisa är utbildad inom skådespeleri i New York, där hon i tre år, studerade vid HB Studio och Lee Strasberg Theatre Institute. Sedan hemflytten till Stockholm 2013 har hon utbildat sig vidare till dramatiker på Biskops Arnös författarskola. Lisa har gjort skådespelarjobb inom reklam, TV och röst, - men längtar ständigt till teatern där hennes hjärta och allra största nyfikenhet finns!! "Tack Teater Fenestra!"

Det är Lisas första produktion med Fenestra.


Samtliga porträttfoton är tagna av: Erik Garsten

Hemsidan är skapad av Teater Fenestra och dess innehåll upphovsrättsskyddat.