Teater Fenestra

- Modern Teater -

+(46) 739 56 12 80

In the process - HEART. BEATS.

Äntligen!
Då var vi igång för fullt med repen. Nästan varje dag träffas vi, eftersom vi är en så stor ensemble så blir det en hel del reptid. Det är en intensiv och rolig period nu fram till premiär. Det är en härlig ensemble där vissa är helt nya och några vi jobbat med förut. De är alla så modiga och häftiga människor som verkligen brinner för att få spela teater och berätta något viktigt på scenen. Det blir en hel del diskussioner under repen. Hur vårt samhälle egentligen ser ut, hur toleranta vi är i vardagen och varför vi egentligen behöver Pride.

Vi ser fram emot premiär och få möta er, vår publik! Vi hoppas ni kommer att gilla det vi gör. Tyvärr är den här pjäsen viktig och inte på ett "det-är-viktigt-att-minnas-hur-det-var-förr-sätt" utan hur det ser ut idag! Precis som vi pratade om med vår förra pjäs, No Tears For Queers, så är det inte olagligt eller längre klassat som en sjukdom att vara homosexuell men vi är långt ifrån färdiga för det.

Tills nästa gång - Var rädda om varandra!
 

 

Hemsidan är skapad av Teater Fenestra och dess innehåll upphovsrättsskyddat.