Teater Fenestra

- Modern Teater -

+(46) 739 56 12 80

Gästspel med NTFQ i Gottsunda

I onsdags gästspelade Teater Fenestra med "NO TEARS FOR QUEERS" på Gottsunda i Uppsala. Förmiddagsföreställningen spelades för skolungdomar, gymnasiet och kvällsföreställningen var öppen för allmänheten. Efter att inte ha spelat föreställningen på ett halvår var det ett kärt återseende där det har hänt en hel del. Insikter har fått komma till. Tankar har väckts. Karaktärer har fått växa och förändras. 

Att få spela NTFQ för skolungdomar känns otroligt viktigt. Det är där vårt fokus ligger och vi hoppas på att få komma ut och spela ännu fler gånger. Kanske ska vi komma till din skola? Maila info@teaterfenestra.se om ditt intresse! 


Alexis tankar om föreställningen:

Jag hade det fantastiskt kul när jag spelade med de andra skådespelarna på scen och det kändes som att rytmen var underbar. Men det som var ännu mer fantastiskt var att få höra vad folket tyckte om föreställningen, i detta fall, ett par elever. Innan vi hade vårt “gruppsamtal”, där samtliga elever var med tillsammans med oss, pratade jag lite med ett par elever vad de tyckte och kände om vad de precis upplevt. Man kunde verkligen märka att var och en blivit tagna på ett eller annat sätt.

Hemsidan är skapad av Teater Fenestra och dess innehåll upphovsrättsskyddat.