Teater Fenestra

- Modern Teater -

+(46) 739 56 12 80

ADAM JAWAD

Vad har du gjort innan: Gick ut skådespelar-programmet, vid Bergslagens Folkhögskolan i Norberg, sommar 2015. Under våren så utförde jag min praktik som regiassistent, på Uppsala Stadsteater samt på GDT (Gottsunda, Dans & Teater).

Vad för typ av roll spelar du: I pjäsen spelar jag Patrik, Elis, K och Hanna. Det är blandade roller, och en del av dem bygger inte så mycket på själva könet. Utan mer om vad som händer här och nu. Patrik är en återkommande karaktär som kommer tillbaka då och då mest tillsammans med sin bästa vän Mia. Patrik är av en ”Easy going” Stockholmskille, han är lättsam och tar dagen som den kommer.

Varför ska en se den här pjäsen: Den här pjäsen ska ses för att den tar upp ett ämne som vi alla kan känna igen oss i oavsett kön, ålder eller etnicitet. Den bygger mycket på relationer. Det är relationer som mellan två vänner, far och dotter, en mormor och sitt barnbarn. Alla typer av relationer och förhållanden och det är jättebra att vi spelar på Pride också tycker jag, för att då kan vi nå ut till så många som möjligt med ett sådant ämne.


 

Hemsidan är skapad av Teater Fenestra och dess innehåll upphovsrättsskyddat.